Blakstienų priauginimas Volume technikos būdu

Autorius data: Birželis 25, 2014 .

Pasaulyje sparčiai plintanti naujovė  – blakstienų priauginimas Volume technikos būdu! Klasikinis blakstienų priauginimo būdas – kai 1 dirbtinė blakstiena specialiais klijais priklijuojama prie 1 natūralios blakstienos,  kuomet griežtai laikomasi taisyklės 1+1. Tokiu būdu bus laikoma, jog blakstienų priauginimas atliktas tvarkingai, priaugintos blakstienos džiugins natūralumo pojūčiu, o natūralus blakstienos plaukas išliks nepažeistas.

Tačiau pasaulį sudrebino blakstienų priauginimo Volume technikos naujovė! Volume technikos šaknys yra kilusios iš Rusijos, 2011 metais ir šiuo metu sparčiai populiarėja visame pasaulyje - USA, Europoje..

Ši technologija buvo sukurta, tam, jog suteikti apimties (Volume) – blakstienų apimtis padidinama nuo 2X iki 9X kartų ir netgi daugiau!
Ne kiekviena moteris turi iš prigimties tankias blakstienas.  Klasikiniu blakstienų priauginimo būdu blakstienas galima dirbtinai prailginti, pastorinti, pakeisti linkį – tačiau tankio nepakeisi. Todėl Volume atlikimo būdas – puiki išeitis!

Volume technika - tai apimties suteikiantis blakstienų priauginimo būdas, kurį taikant naudojamos itin mažo diametro blakstienos (rekomenduojama 0.07 mm arba 0.10 mm), linkis – parenkamas individualiai.
Ant kiekvienos natūralios žmogaus blakstienos priauginama nuo 2 iki 9 dirbtinių blakstienų. Jei prie 1 Jūsų blakstienos priauginamos 2 dirbtinės blakstienos – atlikimo technika vadinama 2D, jei 3 – 3D, jei 4 – 4D ir taip didėjimo tvarka.

  • Sekantis klausimas kylantis blakstienų priauginimo specialistams, ar ne per didelis blakstienų svoris?
    Volume technikos būdu rekomenduojama dirbti 0.07 mm arba 0.10 m diametro blakstienomis, kadangi jos pasižymi ypatingu lengvumu. Rinkoje taip yra pasirodžiusios 0.05 bei 0.06 diametro blakstienos, tačiau 2HD Lashes® komandos bandymų duomenimis 0.07 mm blakstienų diametras tai jau riba. Priešingu atveju, esame pastebėję, jog meistrams tampa ypatingai sunku dirbti, vėliau pastebimi blakstienų linkio pokyčiai (blakstienos pamažu praranda linkį).
  • Kuom skiriasi „Volume“, „Russian Volume“, „2D, 3D, 4D, 5D, 6D ir kt.”, „xD“, priauginimo būdai?
    Kiekviena kompanija tą pačią atlikimo techniką vadina jai priimtinesniu pavadinimu. Kad ir kokiu pavadinimu vadinsime – principas yra tas pats: apimties suteikimas blakstienoms, prie 1 natūralios blakstienos klijuojant ištisą blakstienų kuokštelį sudarytą bent iš 2 blakstienų (ar daugiau).
  • Kiek trunka Volume technikos atlikimas?
    Pilnas blakstienų priauginimas trunka nuo 2 valandų, priklausomai nuo siekiamo rezultato bei meisto pažengimo lygio.

 

Pabaigai, 2HD Lashes® komanda norėtų paminėti ir palinkėti, jog tik praktikos ir darbo dėka blakstienų priauginimo specialistai tobulės ir džiugins klientes savo prisilietimo ir talento dėka.

Gerbiami blakstienų priauginimo specialistai – tobulėkite, o 2HD Lashes® komanda Jums visada padės!

 

 

 

 

 

Paskutinis atnaujinimas: Rugsėjis 04, 2014