Mitai apie blakstienas. #1 Vanduo kenkia priaugintoms blakstienoms

Autorius data: Birželis 07, 2018 .

Mitai apie blakstienas. #1 Vanduo kenkia priaugintoms blakstienoms

Senas mitas teigia, kad nešlapinamos blakstienos laikosi ilgiau. Tai - NETIESA.

Su teisinga priežiūra tobulomis blakstienomis džiaugsitės daug ilgiau. Tai ypač svarbu vasarą, kai keliaujame, deginamės ir stipriau prakaituojame. Neprižiūrėtose blakstienoje kaupiasi bakterijos, dulkes, makiažo likučiai, o tai gali sukelti alergijas, uždegimųus ir ligas, jau nekalbant apie tai, kad nešvarumus labai mėgsta erkutės!

Makiažas

Taip pat daugiau dėmesio blakstienų priežiūrai turėtų skirti tos, kas naudoja makiažą, nes jo sudėtyje yra aliejų ir kitų medžiagų, kurios gerokai patrumpins priaugintų blakstienų nešiojimo laiką, jeigu jų kruopščiai nenuvalysite.

Vanduo 12-24 valandos po procedūros

Senoji meistrių mokykla taip pat skatino itin vengti vandens nuo 12 iki 24 valandų po procedūros. Paskutinės tendencijos paneigia ir šį mitą, rekomenduodamos priešingai - blakstienas patariama gerai nuplauti tiesiai po priauginimo. Tokiu budu yra išplaunami parabenai, o tai sumažina alerginių reakcijų galimybę.

Kaip dažnai plauti priaugintas blakstienas?

Mielosios, nepamirškite plauti blakstienų bent 3 kartus per savaitę, o dar geriau - kas dieną. Reikėtų kruopščiai išvalyti ne tik blakstienas, bet ir akių vokus. Neprižiūrėtos blakstienos sukelia ligų riziką bei atrodo išties neestetiškai.

Kokius produktus naudoti?

Blakstienų priežiūrai primename naudoti tik aliejų sudėtyje neturinčias prausimosi priemones. Taip priauginimas atrodys puikiai ir laikysis ilgai ilgai. Taip pat patariame naudoti kosmetinius šepetėlius su šereliais ir vengti vatos ir ausų krapštukų, nes vatos gabalėliai veliasi tarp blakstienų, sukeldami alergijų tikimybę.

Lash Shampoo - naujas 2HD-Lashes produktas, skirtas priaugintų blakstienų priežiūrai ir ilgesniam nešiojimui jau pakeliui į Lietuvą <3 Blakstienų šampūno sudėtyje nėra aliejų, nes jis skirtas būtent priaugintų blakstienų priežiūrai. Šias blakstienų prausimo putas naudoti - visai paprasta. Naujiena yra tai, jog jų nereikia nuplauti! Gerai suplakite buteliuka ir užlašinkite keletą lašų ant šepetėlio ir švelniai nuvalykite dulkes, riebalus bei kitus nešvarumus. Greita ir efektyvu!

 

Gražios Jums vasaros ir gražių blakstienų.

Daugiau apie Lash Shampoo rasite čia:

LASH SHAMPOO

 

 

 

 

Tags: blakstienos, priauginimas, blakstienų, patarimai, grozis Paskutinis atnaujinimas: Liepa 02, 2018

Susiję produktai: